Suomalaistähti Alma noteerattiin Yhdysvalloissa: ”Ihan hullu juttu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisen levytyssopimuksen tehneen suomalaisen Alman debyyttisingle Karma on noussut Spotifyssa sijalle 10. Suomen lisäksi Almasta kuhistaan parhaillaan ympäri maailmaa. Single on lisätty Amerikassa Spotifyn New Music Friday –soittolistan sijalle 7. Soittolistalla on 1,3 miljoonaa seuraajaa.

– Sain aamulla puhelun, että se on lisätty Uuden musiikin listalle Jenkeissä ja viel piti hieroo silmii pari kertaa et onko oikeesti totta. Ihan hullu juttu. Tän lisäksi on ollu siisti nähä miten Suomessa biisi nousee ihan hulluu vauhtii, Alma kommentoi.

Alma on myös Saksassa POP Brandneu-soittolistan kannessa, jolla on 115.000 seuraajaa. Viikko sitten julkaistu Karma-single on noussut kovaa vauhtia Saksan Spotifyn-listalla, ja se löytyy jo nyt sijalta 121. Ruotsissa kappale on myös otettu avosylin vastaan, ja kappale on ollut Spotifyn listan sijalla 119. Alma valittiin Pohjoismaissa Apple Musicin New Music Of The Month –artistiksi.