David Guetta Raumanmeren Juhannukseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raumanmeren Juhannus on tänään vahvistanut, että konemusiikin supertähti David Guetta saapuu juhannuksena esiintymään RMJ-tapahtumaan. Taannoin Ruisrockissa esiintyneen David Guettan lisäksi festivaaleilla 24. – 25. kesäkuuta esiintyy ulkomaisista tähdistä myös Jason Derulo.

David Guetta Ruisrockissa 2014, Kuva: Stara
David Guetta Ruisrockissa 2014, Kuva: Stara

RMJ-tapahtumassa nähdään yhteensä yli 60 koti- ja ulkomaista artistia neljällä eri lavalla. Kotimaista huippukaartia edustavat esimerkiksi JVG, Elastinen, Robin, Uniklubi, The 69 Eyes, Teflon Brothers ja Heavyweight sekä Darude, Apulanta ja Dingo.

Majoitusalueelleen RMJ rakentaa tuhannen valmiiksi pystytetyn teltan kylän. Suomen suurimman telttakylän lisäksi alueelle tulee runsaasti muita majoitusvaihtoetoja, kuten kymmenittäin neljän hengen majoja. Näissä väliaikaisissa puisissa rakennuksissa on sähköt sekä lukollinen ovi. Festari-iltojen viralliset jatkot pidetään Panama Joe –yökerhossa. Festareille odotetaan saapuvan yhteensä noin 50.000 juhlijaa.

David Guetta Ruisrockissa 2014, Kuva: Stara
David Guetta Ruisrockissa 2014, Kuva: Stara
David Guetta Ruisrockissa 2014, Kuva: Stara
David Guetta Ruisrockissa 2014, Kuva: Stara