Uusi trendi paljastaa rintaliivit? Outo Hollywood-ilmiö leviää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Khloe Kardashian on vasta 31-vuotias, mutta ikäisekseen hän on ehtinyt kokemaan jo melko monta pitkäaikaista parisuhdetta ja avioliiton. Eilen hänet kuvattiin Los Angelesin Melrose Avenuella asussa, joka paljasti ilmeisen tarkoituksella hänen rintaliivinsä.

Splash
Splash

Kerroimme toissapäivänä miten supermalli Adriana Lima kuvattiin New Yorkissa asussa, joka paljasti ilmeisen tarkoituksellisesti hänen rintaliivinsä. Nyt heti seuraavana päivänä sama toistui Kardashianilla toisella puolella puolella Yhdysvaltoja. Vanha sanonta toteaa, ettei kahta ilman kolmatta. Parhaillaan seurataan onko kyseessä suurempikin trendi-ilmiö.

Khloe Kardashian paljasti äskettäin miten hän pitää parisuhteensa aina seksikkäinä ja hauskoina. Nainen kertoi, että hän on omien suhteidensa aikana huomannut, että yksi asia toimii kipinän ylläpitämisessä paremmin kuin muut. Khloe kehottaa ihmisiä treffailemaan omaa kumppaniaan säännöllisesti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash