Kivikauden ravintola Lontooseen – asiakkaat alastomia!

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintola-alalla on nähty maailmalla kaikenlaisia uutuuksia, ja esimerkiksi pimeässä syöminen oli trendinä jo vuosia sitten. Nyt Lontoossa on avattu kivikautinen ravintola, jossa asiakkaat ovat alastomia.

The Bunyadi -ravintola kertoo tarjoavansa mahdollisimman luonnonmukaisen ja esihistoriallisen ruokailukokemuksen, jossa ei ole mukana vaatteita eikä edes sähköä tai kaasua. Ruoka tarjoillaan käsin savesta tehdyillä lautasilla. Ruoka on niin ikään teeman mukaista.

Ravintolaan astuessaan asiakkaat ohjataan pukuhuoneeseen, jossa he riisuvat vaatteet pois ja pukevat ylleen kaavun. Myös matkapuhelimet täytyy jättää pois. Ravintolasalissa kaavun voi riisua, mutta häveliäimmät saavat pitää kaavun myös yllään niin halutessaan.

Ravintolaan ei ole asiaa ihan lähitulevaisuudessa, ellei ole jo varannut pöytää, sillä The Bunyadiin jonottaa parhaillaan 46.000 asiakasta. Kerralla ravintolaan mahtuu 42 asiakasta. Ravintola on saanut verkossa ylistäviä arvosteluja.