Lokki putosi ruokatehtaan tikka masala -kastikekattilaan – hervoton näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iso-Britanniassa elävä lokki on saanut elämänsä kokemuksen, kun se putosi Walesissa yllättäen ruokatehtaan suureen kastikekattilaan, joka oli täynnä intialaista Tikka Masala -kastiketta. Lokki päätyi kattilaan ilmeisesti, koska se yritti saada napattua lihanpalaa.

Lintu saatiin nopeasti pelastettua kattilasta, mutta ennen pelastamista se oli jo ehtinyt värjäytyä kastikkeen ansiosta kauttaaltaan oranssiksi.

Tehtaan henkilökunta kiidätti linnun nopeasti Vale Wildlife Hospital -eläinsairaalaan hoidettavaksi ja puhdistettavaksi. Siellä lokki saatiin lopulta pestyä normaalin väriseksi, mutta curryn tuoksua linnusta ei onnistuttu enää poistamaan. Gullfrazieksi nimetty lintu päästetään myöhemmin vapaaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash