Popkaunotar Iggy Azalean esiintymisasussa ei tullut ainakaan kuuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisräppäri Iggy Azalea nousi suuren yleisöln tietoisuuteen Fancy -kappaleella, joka pysytteli Billboard-listan ensimmäisellä sijalla useiden viikkojen ajan. Mielipiteitä jakava ja kohua herättävä tähti ei ole sittemmin pysytellyt supertähtien A-sarjassa.

Eilen Iggy kuvattiin esiintymässä New Yorkin Keskuspuistossa järjestetyssä 2016 Good Morning America -ohjelman kesäkonsertissa. Hänellä oli yllään melko niukka esiintymisasu, jossa tuskin pääsi tulemaan kuuma esiintymislavalla.

25-vuotias räppäri Iggy Azalea nähtiin keväällä poseeraamassa Remix-lehden kannessa ja sisäsivuilla rohkeasti yläosattomissa. Taannoin myös Schön!-lehden rohkeissa kuvissa esiintyneen Iggy Azalean Team-single julkaistiin 18. maaliskuuta 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash