Popkaunotar Iggy Azalean esiintymisasussa ei tullut ainakaan kuuma

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisräppäri Iggy Azalea nousi suuren yleisöln tietoisuuteen Fancy -kappaleella, joka pysytteli Billboard-listan ensimmäisellä sijalla useiden viikkojen ajan. Mielipiteitä jakava ja kohua herättävä tähti ei ole sittemmin pysytellyt supertähtien A-sarjassa.

Eilen Iggy kuvattiin esiintymässä New Yorkin Keskuspuistossa järjestetyssä 2016 Good Morning America -ohjelman kesäkonsertissa. Hänellä oli yllään melko niukka esiintymisasu, jossa tuskin pääsi tulemaan kuuma esiintymislavalla.

25-vuotias räppäri Iggy Azalea nähtiin keväällä poseeraamassa Remix-lehden kannessa ja sisäsivuilla rohkeasti yläosattomissa. Taannoin myös Schön!-lehden rohkeissa kuvissa esiintyneen Iggy Azalean Team-single julkaistiin 18. maaliskuuta 2016.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat