Isojen naisten muotilehti kielsi laihat mallit

Terveys Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa ja Kanadassa on julkaistu uusi muotilehti isokokoisille naisille. Kesäkuun alussa lanseerattu FabUplus-lehti hyväksyy sivuilleen vain keskimääräistä pyöreämpien naisten kuvia, sillä se kertoo kieltäneensä laihat naiset myös lehden sivuilla julkaistavista mainoksista.

– Meidän täytyi kieltäytyä joistain mainoksista, koska heidän kuvakielensä ei heijastellut plus kokoisten naisten maailmaa. En halunnut laihojen naisten mainostavan lehdessäni. Kyllästyin fitness- ja terveyslehtiin, jotka saivat minut tuntemaan oloni karmeaksi. Siksi päätin perustaa oman lehden, lehden kanadalainen perustaja Shannon Svingen-Jones kertoi Marketing Magille.

FabUplus-lehden kohderyhmä on varsinkin Yhdysvalloissa valtava, sillä maassa on 167 miljoonaa ylipainoista naista. Lehti kertoo keskittyvänsä laihdutusjuttujen sijaan terveyteen ja positiivisen minäkuvan rakentamiseen.

fabuplus11062016b