South Park käynnisti festarikesän Tampereella

Festarit · Stara.fi

Eilen käynnistyneen South Park -festivaalin ensimmäinen päivä juhlittiin koleassa, mutta aurinkoisessa säässä. Kolmatta kertaa järjestetty tapahtuma keräsi ensimmäisenä päivänä Tampereen Eteläpuistoon noin 5.000 musiikin ystävää.

Ilta huipentui amerikkalaisen trash metallin pioneerin Slayerin keikkaan, jota ennen festivaalin lavat lämmittivät sveitsiläinen Triptykon sekä kotimaiset raskaan sarjan tähdet Stam1na, Santa Cruz, Amorphis, Lost Society, Battle Beast, Ember Falls ja Temple Balls.

Tänään South Park -festivaaleilla nähdään modernin brittimetallin kärkikastiin kuuluva Bullet for My Valentine, jonka lisäksi lavalle nousevat myös ruotsalainen melodisen metallin lähettiläs Soilwork ja saksalainen heavymetal -yhtye Powerwolf. Kotimaista metalliosaamista huomenna näyttävät Thunderstone, Diablo, Mokoma, Reckless Love, Shiraz Lane, Blind Channel, Egokills ja I/O.