Hääjuhlien kuumin trendi juuri NYT – savupommit upea näky!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Häät ja vihille astuminen ovat yksi elämän suurimmista tähtihetkistä. Pariskunnat haluavat tehdä tärkeästä päivästä ikimuistoisen pieniä yksityiskohtia myöten. Hääjuhlissa nähdään erilaisia trendejä, ja ne vaihtuvat vuosien mittaan.

Muutama vuosi sitten oli muodikasta tanssia kirkon käytävää pitkin alttarille. Sitten juhliin haettiin ison maailman tunnelmaa ilotulitusten avulla. Nykyisin hääparit laukaisevat värikkäitä savupommeja. Instagramiin on julkaistu kuvia, joissa nähdään värikkään savun ympäröimiä hääpareja.

Ilmiö on nyt kuuminta hottia hääjuhlissa, kun tuore aviopari päästää ilmoille kyyhkysten sijaan räiskyviä savuverhoja. Mikäli haluat ratsastaa häätrendien aallonharjalla, kannattaa ohjelmistoon varata värikkäitä savupommeja vau-efektien lisäämiseksi, Elite Daily uutisoi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat