Bikinihottis Jasmine Tosh rannalla – täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan tulee vuosittain vain muutamia uusia tähtiä, ja parhaillaan tuohon joukkoon on mahdollisesti tekemässä nousua Jasmine Tosh. Yhdysvaltalainen kaunotar on tehnyt jo julkista uraa muun muassa bikinimallina ja matkabloggaajana.

Los Angelesissa syntynyt, mutta Miamissa nykyisin asuva Jasmine Tosh viihtyy hyvin viihdemaailman seurapiireissä. Nyt hänet on ikuistettu uimarannalla Miamissa mustiin bikineihin sonnustautuneena. Vielä nykyisin kovin moni ei Jasminea tunnista rannalla, mutta tilanne voi muuttua hyvinkin nopeasti.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat