Rob Kardashian ja Blac Chyna myyvät häänsä miljoonalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme toukokuun alussa, kuinka parrasvalojen uusin voimapari Blac Chyna ja Rob Kardashian voivat saada häidensä ja niiden valmistelujen kuvaamisesta jopa miljoona dollaria. Nyt julkkispari on iskenyt kultasuoneen.

TMZ on nyt vahvistanut, että häiden hintalappu on noussut miljoonaan dollariin. Pariskunnasta aletaan pian kuvaamaan omaa Rob & Chyna -dokumenttisarjaa. Sopimukseen ei kuitenkaan kuulu parin häiden kuvaaminen, vaan kaksikko on nyt kilpailuttanut tarjouksia dollarin kuvat silmissä.

Rob ja Chyna toivovat nettoavansa häillään miljoonan, joten pariskunta osaa ainakin kaupallistaa elämänsä tuotteliaasti.

Rob Kardashianista ja hänen tuoreesta kihlatusta Blac Chynasta kertova televisiosarja on dokumentaarinen avaus heidän elämäänsä. Kuusijaksoisessa dokumenttisarjassa seurataan rakastavaisten parisuhdetta ja Chynan raskautta. Jaksot ovat tunnin mittaisia, ja sarja tulee huipentumaan lopulta pariskunnan ensimmäisen lapsen syntymään.