Josie Canseco on Playboyn kesäkuun Playmate

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 19-vuotias teinityttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan kovaa nousua mallimarkkinoilla.

Kerroimme toukokuussa kuinka isä oli on saanut nähdä odottamattomia valokuvia. Hänen tyttärensä poseerasi Playboy-lehden alastonkuvissa, kun tämä nimettiin kesäkuun 2016 Kuukauden Playmateksi. Nyt Josie nähdään kuvien lisäksi myös Playboyn tuoreella videolla muun muassa suihkussa.

19-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.

Päivitys: Otsikossa Cansecoon viitattiin aluksi virheellisesti jalkapalloilijana.