Suomalainen Ron De Jeremy XO voitti kansainvälisen palkinnon

Ruoka Viihdeuutiset · Stara.fi

Pienten suomalaisten alkoholimerkkien voittokulku maailmalla jatkuu. Sadasta tuomarista koostunut raati arvioi kahdeksannessa Spirits International Prestige SIP Awards –kilpailussa Kaliforniassa Ron de Jeremy XO –rommin sokkotestissä kultamitalin arvoiseksi. Uusin kultamitali seuraa maaliskuista kultaa Lontoon World Drink Awards –kilpailussa.

– On hienoa saada jo toinen kulta kevään aikana näin arvostetuista kilpailuista. Se osoittaa, että olemme oikealla tiellä. SIP Awards on erityisen mieluinen palkinto sillä sen raati koostuu puhtaasti kuluttajista. Tulos tukee sitä minkä olemme omin silmin nähneet, kuluttajat todella rakastavat Ron de Jeremy XO:n makua. Lanseerasimme XO:n Euroopassa viime kesänä ja siitä on nopeasti tullut myydyin tuotteemme, One Eyed Spirits Oy:n toimitusjohtaja Olli Hietalahti kommentoi.

rondejeremy.png

Näillä lakeuksilla kasvaa huonosti sokeriruokoa mutta silti suomalaiset ovat luoneet yhden maailman parhaista rommeista.

– Ron de Jeremy on hauska brändi, mutta itse rommi on vakavasti otettavan hyvää. SIP Awardsin ja World Drinks Awardsin kullat on hienoja lisiä aikaisempiin palkintoihimme. Olemme voittaneet kultaa tai platinaa mm. UK Spirits Business Magazine Rum Masters, Madrid International Rum Conference ja USA Sip Awards -kilpailuista.

Suomalaisten kehittämää Ron de Jeremy -rommia myydään yli 25 maassa. Portfolioon kuuluvat Ron de Jeremy XO, Ron de Jeremy Reserva ja Ron de Jeremy Spiced. Suomessa Ron de Jeremyä saa asiansa osaavista ravintoloista ja Alkon tilausvalikoimasta.