Rakastavaisille laatuaikaa: Vaahtokylpy tai palju parantaa parisuhdetta

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vanhoissa kerrostaloissa saattaa edelleen olla kylpyammeita. Vessaremonttien myötä ne on kuitenkin korvattu käytännöllisemmillä suihkuratkaisuilla. Nykyisin suositaan erilaisia porealtaita ja paljuja vedessä nautiskelemiseen.

Listasimme kuusi syytä nauttia kylvystä kumppanin kanssa. Oman rakkaan kanssa nakuna kylpeminen saattaa olla rakkauden huumaan hukuttava hetki, jolloin huolet unohtuvat ja romantiikka räjähtää. Vaahtokylvyssä tai paljussa saa helposti rentoutuneen olotilan.

Ei liene epäselvää, että rakkaan alastoman vartalon tunteminen nostaa mielihyvähormonitasoa merkittävästi. Kylvyssä on loistavaa aikaa jutella joutavia. Kahdenkeskinen aika on parasta silloin, kun tunnelma on lämmin ja rauhallinen.

Kylpeminen ei maksa mitään ja tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin kolmen lajin ravintolaillallinen. Ja mikä parasta – sähkölaitteet eivät sovi veden kanssa läträämiseen, joten älypuhelimet eivät pääse häiritsemään romanttista tunnelmaa.