Yllätyskäänne Johnny Deppin avioerossa – vaimo luopui jättivaatimuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mediassa on kohistu viime viikkojen aikana suosikkinäyttelijä Johnny Deppin ja Amber Heardin riitaisan eron vuoksi. Naisen mukaan Depp on pahoinpidellyt häntä, mutta näyttelijän lähipiiri on väittänyt naisen valehtelevan. Nyt avioerossa on tapahtunut yllättävä käänne.

Aiemmin Amber Heard vaati avioeropapereissa Deppiltä 50.000 dollarin kuukausittaista elatusapua, mutta nyt hän on jostain syystä yllättäen luopunut vaatimuksestaan. Naisen mukaan vaatimusta on käytetty hyväksi, jotta yleinen mielipide kääntyisi häntä vastaan ja jotta huomio kiinnittyisi pahoinpitelystä rahaan. Nyt julkkispiireissä ihmetellään mikä on yllätyskäänteen todellinen syy.

Amber Heard on kertonut oikeudelle joulukuussa 2015 tapahtuneen niin vakavan yhteenoton, että nainen oli pelännyt henkensä puolesta. Aiemmin Deppin lähipiiri on kuitenkin kommentoinut, että nainen valehtelee eikä pelkää eron hetkellä pelata likaista peliä. Tällainen peli vaikuttaa kuitenkin jo liian likaiselta ollakseen keksittyä. Oikeus ei ole vielä tehnyt päätöstä Deppin tuomiosta, joten tilannetta tullaan seuraamaan edelleen.