Michael Bay valloittaa seuraavaksi virtuaalitodellisuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virtuaalipelit ovat toden teolla tekemässä tuloaan markkinoille, mistä kiitos kuuluu kuluttajien kukkaroille soveltuville virtuaalilaitteille. Tänä vuonna E3-pelitapahtumassa esiteltiin lukuisia virtuaaliteknologiaa hyväkseen käyttäviä pelejä, kuten Batman: Arkham VR ja Farpoint.

Myös paremmin elokuvaohjaajana paremmin tunnettu Michael Bay on laajentamassa virtuaapelien maailmaan. Mies tulee ohjaamaan toistaiseksi nimettömän pelin, jonka tuottajana toimii Rogue Initiative -yhtiö.

Tulevan pelin tunnelmaa kuvaillaan The Hollywood Reporter -sivuston mukaan kovaotteiseksi, vaarantäytteiseksi ja Michael Bayn elokuvien kaltaiseksi. Rogue Initiativen suunnitelmissa on luoda kokonainen sarja virtuaaliprojekteja Oculus Riftille, HTC Vivelle, Samsung GearVR:lle ja Sony Playstation VR -laitteille.