Michael Bay valloittaa seuraavaksi virtuaalitodellisuuden

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virtuaalipelit ovat toden teolla tekemässä tuloaan markkinoille, mistä kiitos kuuluu kuluttajien kukkaroille soveltuville virtuaalilaitteille. Tänä vuonna E3-pelitapahtumassa esiteltiin lukuisia virtuaaliteknologiaa hyväkseen käyttäviä pelejä, kuten Batman: Arkham VR ja Farpoint.

Myös paremmin elokuvaohjaajana paremmin tunnettu Michael Bay on laajentamassa virtuaapelien maailmaan. Mies tulee ohjaamaan toistaiseksi nimettömän pelin, jonka tuottajana toimii Rogue Initiative -yhtiö.

Tulevan pelin tunnelmaa kuvaillaan The Hollywood Reporter -sivuston mukaan kovaotteiseksi, vaarantäytteiseksi ja Michael Bayn elokuvien kaltaiseksi. Rogue Initiativen suunnitelmissa on luoda kokonainen sarja virtuaaliprojekteja Oculus Riftille, HTC Vivelle, Samsung GearVR:lle ja Sony Playstation VR -laitteille.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat