Stunttimies uhmaa painovoimaa – uskomattomat tankotemput videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Damien Walters on brittiläinen stunttimies ja voimistelija, jonka taitoja on päästy ihastelemaan lukisilla Youtube-videoilla. Nyt ketteräliikkeinen mies nähdään esittelemässä näyttäviä taitojaan tangon ympärillä.

Tuoreella Youtube-videollaan Damien Walters on matkustanut Kiinaan. Hän esittelee ystäviensä kanssa uskomattomia temppuja paikallisen kuntosalin katolla sijaitsevalla tangolla. Miesten taidonnäytteet näyttävät lähes siltä, kuin heillä olisi painovoimaa uhmaavia yliluonnollisia kykyjä.

Damien Walters on toiminut muun muassa Daniel Craigin stunttimiehenä Skyfall-elokuvassa. Taannoin mies nähtiin uskomattomalla videolla, jolla hän teki takaperinvoltin häntä kohti ajaneen Formula-auton yli.