Perheenisä häiriköi lennolla: Housut nilkkoihin ja virtsasi käytävälle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

39-vuotias lentomatkustaja on aiheuttanut pahennusta häiriköinnillään lennolla Intiasta Englantiin. Air India -lentoyhtiön lennolla ollut Jinu Abraham oli alkanut piinata ja häiritä muita matkustajia ollessaan alkoholin vaikutuksen alaisena.

Humalainen mies käyttäytyi aggressiivisesti ja hän kieltäytyi istumasta alas. Lopulta Abraham käveli lentokoneen käytävälle, laski housunsa nilkkoihin ja alkoi virtsata koneen lattialle. Lentohenkilökunta taltutti miehen ja laittoi hänet käsirautoihin.

Kiusallisen miehen öykkäröinnistä teki erityisesti se, että Jinu matkusti yhdessä 10-vuotiaan poikansa kanssa. Lentokoneen laskeuduttua viranomaiset noutivat Abrahamin. Metro-lehden mukaan hänet on tuomittu sakkoihin. Voisi luulla, että mies ei ole enää jatkossa tervetullut Air India -lentoyhtiön lennoille.