Lapsiperheet paljastavat – näin univelka sekoittaa päät

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien tutkimustulosten ansiosta on huomattu, että univelka on ihmisille todella vaarallista. Univelan myötä ihmisen vastustuskyky heikkenee, minkä lisäksi univelka aiheuttaa ärtyneisyyttä, päänsärkyä ja jopa humalankaltaista olotilaa.

Tuoreet vanhemmat tietävät miltä univelka tuntuu ja miten se vaikuttaa heidän toimintakykyynsä. Pienten vauvojen kanssa unet ovat usein katkonaisia ja lyhyitä, minkä vuoksi univelka voi kasaantua vaarallisen suureksi. Nyt vanhemmat paljastavat millaisia vahinkoja heille on univelan vuoksi tapahtunut.

Womensforum.com on julkaissut Facebook-sivuilleen videon, jossa vanhemmat kertovat mitä he ovat tehneet ollessaan väsyneitä. Vaatteet on puettu väärin päin, ostokset on unohdettu maksaa ja vapaaksi otettu työpäivä on käytykin tekemässä, koska ei väsyneenä enää kyettykään muistamaan, että päivä oli otettu univelan vuoksi vapaaksi.

Katso video tästä.