Yritys yllätti työntekijät – maksaa kaikkien häät

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tukkualan yritys Boxed Wholesale nousi aiemmin uutisotsikoihin lupaamalla kaikille työntekijöilleen, että yritys tulee maksamaan heidän lastensa opiskelukulut. Nyt yritys yllätti työntekijänsä jälleen uudella edulla, joka sai jokaisen työntekijän liikuttumaan.

Boxed Wholesale on julkaissut YouTube-kanavalleen videon, jossa nähdään kuvattuna tilanne kun toimitusjohtaja Chieh Huang herkistyy kertoessaan uudesta työntekijäedusta kaikille työntekijöilleen. Huang lupaa maksaa kaikkien työntekijöidensä häät tästä päivästä lähtien.

Huang oli likuttunut kuullessaan, että Marcel Graham -niminen työntekijä teki seitsemänpäiväistä työviikkoa saadakseen häihinsä tarvittavat rahat tienattua ennen kuin hänen huonovointinen äitinsä menehtyy. Huang päätti Grahamin vuoksi maksaa pariskunnan häät, ja hoitaa tästä eteenpäin myös kaikkien muidenkin työntekijöidensä hääkulut Inc.-sivuston mukaan aina 20.000 dollariin saakka.