Kendall Jenner nyörikengissä – kesän ykköstrendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Polven yli ulottuvat saappaat ovat olleet jo muutaman vuoden ajan muodissa, ja moni nainen pukeutuukin pitkävartisiin saappaisiin aina talvisin ja syksyisin. Kendall Jenner esitteli koripallopeliin mennessään uuden myös kesäksi sopivan saapastyylin, jossa saappaan varret on tehty nyörittämällä.

Mallikaunotar Kendall Jenner kävi siskonsa Kylien kanssa katsomassa Los Angelesissa LA Lakers -joukkueen koripallo-ottelua. Nuorten naisten pukeutumisessa huomio kiinnittyi heti siskoksen näyttäviin saappaisiin, joista Jennerin omat veivät voiton erikoisuudellaan.

Kendall Jennerillä oli jalassaan polven yli ulottuvien saappaiden ja korkokenkien yhdistelmä. Kengät olivat kuin mustat avokkaat, joihin oli kiinnitetty naruista nyörittämällä tehty varsi. Nyöritetty varsi ylettyi naisen reisiin, joissa varret pysyivät paikoillaan nahkaisen kaistaleen avulla.

Splash
Splash
Splash
Splash