Mies pani kissanpennun kuivausrumpuun – vaimo jätti välittömästi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Katkeran eron läpi käyneet ihmiset saattavat sortua järjettömiin mielitekoihin entiselle kumppanille kostaakseen. 55-vuotias Martyn Birchall ei katsonut hyvällä, kun hänen Amanda-vaimonsa halusi erota 30 avioliittovuoden jälkeen. Kostouhriksi valikoitui perheen kissa.

Brittiläinen Amanda Birchall oli tullut töistä kotiin ja kysynyt, missä hänen vuoden ikäinen Rosie-kissansa oli. Mies sanoi, että kissa oli todennäköisesti kuivausrummussa. Onneksi lemmikki selvisi koettelemuksesta hengissä, mutta Amanda käski ex-kumppaninsa ulos talosta sillä sekunnilla. Kissan rummuttaminen oli viimeinen pisara.

Ironisen asiasta tekee se, että Mirror-lehden mukaan Martyn oli kirjoittanut kovaan ääneen eläinten oikeuksien puolesta Facebookissa vain muutamaa kuukautta aiemmin. Amanda kertoo miehen muuttuneen aloitettuaan rauhoittavan lääkityksen työpaineita helpottaakseen. Martynilla on nyt lähestymiskielto ex-vaimoonsa ja heidän kolmeen lapseensa.