Perheenisien hulvaton netti-ilmiö leviää – muroja nukkuvien lasten kasvoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa leviää aika ajoin hauskoja haasteita, joihin moni ottaa innoissaan osaa. Nyt isät ovat ottaneet sankoin joukoin osaa haasteeseen, jossa heidän tulee pinota niin monta Cheerios-muroa nukkuvan vauvansa kasvoille kuin pystyvät.

Life of Dad -sivuston perustaja Patrick Quinn loi haasteen, johon isät ovat osallistuneet innokkaasti. Quinn sai Cheerios-haasteen idean BuzzFeed-sivuston mukaan kun hän oli leikkinyt kolmeviikkoisen Maxton-poikansa kanssa ja pinonnut Cheerios-muroja hänen lapsensa nenän päähän.

Quinn haastoi isät pinoamaan nukkuvan vauvansa otsaan, nenänpäähän tai johonkin muuhun sopivaan kohtaan lapsen kasvoissa niin monta Cheerios-muroa päällekäin kuin he suinkin pystyvät. Isät ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa hauskoja kuvia lopputuloksista, joissa vauvat nukkuvat murokeko kasvoissaan.

"Nine Cheerios? No big deal for my little one. #CheerioChallenge" – #LifeofDad user, A. Moss

Kuva, jonka Life of Dad (@lifeofdad) julkaisi

"How about 10? Lol #Dallascole, #CheerioChallenge" #LifeofDad user, Mike Crawford

Kuva, jonka Life of Dad (@lifeofdad) julkaisi

"#cheerioschallenge! 18 high. It's harder than it looks." #Life0fDad user, Rod Nunez – Northglenn, CO

Kuva, jonka Life of Dad (@lifeofdad) julkaisi

"I managed 9. Let's go. No cheating. #CheerioChallenge" – Life of Dad user, @joenoak

Kuva, jonka Life of Dad (@lifeofdad) julkaisi