9 mäkkiateriaa juomineen tehosekoittimeen – maistuisiko tämä herkku?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla ihmisillä on tapana aloittaa päivänsä raikkaalla ja terveellisellä smoothiella. Tuoreella Youtube-videolla esitellään sen sijaan hieman epätavallisempaa smoothieta, joka vaikuttaa kaikkea muuta kuin raikkaalta ja terveelliseltä.

Junk Juice 1 -nimisellä videolla tehosekoittimeen laitetaan MacDonald’s -pikaruokaketjun juustohampurilaisia, ranskalaisia ja Coca-Colaa. Lopputuloksena syntyy liejua muistuttavaa paksua ja ruskeaa ainetta, joka ei näytä järin houkuttelevalta.

Videon lopussa tavataan mies, joka juo lasillisen hampurilaisateriasta syntynyttä smoothieta. Youtubessa todetaan, että videon julkaisijana toiminut Bad Things For Bad People -kanava tekee pahoja asioita pahoille ihmisille. Teksti kuvaa videota erittäin hyvin.