Morsiamet kertovat: Älä tee näitä virheitä häämatkaa suunnitellessa

Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Häämatkaa ajatellessa monien mielikuvissa rakastunut pariskunta viettää yhteistä aikaa romanttisesti lomakohteessa, joka vaikuttaa kaikki unelmat täyttävältä paratiisilta. Kaikkien häämatkat eivät kuitenkaan toteudu aina suunnitelmien mukaisesti. Women’s Health -sivusto listasi morsiamien vinkit siihen miten pettymyksiltä säästytään.

1. Loma jäi liian lyhyeksi

Häämatkan kohdalla ei kannata tyytyä nopeaan viikonloppulomaan. Matka tulee jäämään liian lyhyeksi, mikä tulee jatkossa kaduttamaan.

2. Säästäminen väärissä asioissa

Hääpari oli liikkunut lentämisen sijaan autolla, yöpynyt hostelleissa ja tehnyt tiukan budjetin joka päivän ruokakustannuksiin. Lopulta loma oli morsiamesta tuntunut kuin opiskelijaelämältä. Häämatkaa suunnitellessa tietyistä mukavuuksista ei kannata tinkiä.

3. Liian myöhäinen lähtö

Yrittäkää suunnitella häämatkan ajankohta mahdollisimman lähelle hääjuhlaa, että matka todella tuntuu häämatkalta. Juuri naimisiin mennyt pariskunta pystyy myös uskottavasti hehkuttamaan juuri vietettyjä häitä ja saamaan parannuksia hotellien, matkustuspaikkojen tai vaikkapa ilmaisen shampanjan muodossa matkan aikana.

4. Tuttu matkakohde

Häämatkaksi kannattaa valita kummallekin entuudestaan tuntematon matkakohde, jossa hääpari voi muodostaa omia yhteisiä muistoja ja ensimmäisiä kokemuksia paikasta.