David Lynch järjestää festivaalit – vaikuttava esiintyjäkaarti!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen ohjaaja ja taiteilija David Lynch on saavuttanut vankan fanijoukon omaperäisillä elokuvillaan ja Twin Peaks -televisiosarjallaan. Nyt 70-vuotias surrealisti aikoo järjestää nimeään kantavan festivaalin Los Angelesissa. Kuten arvata saattaa, ei tapahtuma ole tavallisimmasta päästä.

Los Angelsissa sijaitsevassa Ace Theatre Hotel and Theatre -juhlatilassa järjestetään lokakuun 8. ja 9. päivä tapahtuma, joka on ensimmäinen laatuaan. David Lynch’s Festival of Disruption -nimisen festivaalin lavalle nousevat muun muassa Robert Plant ja The Sensational Space Shifters, St. Vincent, Questlove, Rhye, Sky Ferreira ja Xiu Xiu, Consequence Of Sound -julkaisu uutisoi.

Festivaaleilla on myös mahdollista osallistua tunnettujen Twin Peaks -näyttelijöiden luennoille ja nähdä ohjaaja Lynchin harvinaisia lyhytelokuvia. Kaikki lipputuotot ohjataan lyhentämättömänä David Lynch Foundation -säätiölle, jonka tehtävänä on vähentää perheväkivallan uhrien, veteraanien ja syrjäytyneiden nuorten stressiä sekä traumoja transsendenttisen meditaation avulla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat