David Lynch järjestää festivaalit – vaikuttava esiintyjäkaarti!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen ohjaaja ja taiteilija David Lynch on saavuttanut vankan fanijoukon omaperäisillä elokuvillaan ja Twin Peaks -televisiosarjallaan. Nyt 70-vuotias surrealisti aikoo järjestää nimeään kantavan festivaalin Los Angelesissa. Kuten arvata saattaa, ei tapahtuma ole tavallisimmasta päästä.

Los Angelsissa sijaitsevassa Ace Theatre Hotel and Theatre -juhlatilassa järjestetään lokakuun 8. ja 9. päivä tapahtuma, joka on ensimmäinen laatuaan. David Lynch’s Festival of Disruption -nimisen festivaalin lavalle nousevat muun muassa Robert Plant ja The Sensational Space Shifters, St. Vincent, Questlove, Rhye, Sky Ferreira ja Xiu Xiu, Consequence Of Sound -julkaisu uutisoi.

Festivaaleilla on myös mahdollista osallistua tunnettujen Twin Peaks -näyttelijöiden luennoille ja nähdä ohjaaja Lynchin harvinaisia lyhytelokuvia. Kaikki lipputuotot ohjataan lyhentämättömänä David Lynch Foundation -säätiölle, jonka tehtävänä on vähentää perheväkivallan uhrien, veteraanien ja syrjäytyneiden nuorten stressiä sekä traumoja transsendenttisen meditaation avulla.