Perhe ei ollut uskoa silmiään takapihalla – karhu leikki uima-altaassa hellettä paossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etelä-Kaliforniassa kärvistellää ennätyshelteiden kourissa. Nyt verkossa leviää hauska video, jolla nähdään erään perheen uima-altaaseen vilvoittelemaan mennyt karhu. Kontio nauttii vesileikeistä täysin rinnoin.

ABC7-uutiskanava on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään uima-altaassa polskutteleva karhu. Kontio leikkii vesikellukkeen kanssa ja nauttii viileästä kylvystä kuumassa ilmassa. Videon on kuvannut Marilyn Di Filippo.

Karhun ja ihmisen kohtaamiseen liittyvät uutiset kantautuvat yleensä Alaskasta tai Venäjältä, jossa ollaan totuttu elämään näiden villieläinten kanssa. Toisinaan reviiriään puolustavat karhut hyökkäävät myös ihmisten kimppuun. Kalifornian helleaalto on saanut eläimet hakemaan viilennystä ihmisten kotipihoilta.