Katy Perry näpäytti Taylor Swiftiä hajuveden nimellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tämän hetken tunnetuimpien poptähtien joukkoon kuuluvien Taylor Swiftin ja Katy Perryn välit eivät ole tunnetusti järin hyvät. Kahden nuoren naislaulajan välillä tiedetään olevan pahaa verta, eivätkä tähdet juuri peittele sitä julkisuudessa.

Katy Perry lanseerasi taannoin oman Mad Love, eli hullu rakkaus -hajuvetensä. Hajuveden nimen on epäilty olevan näpäytys Taylor Swiftiä kohtaan. Swiftin Bad Blood -kappaleessa sanoituksissa puhutaan juurikin hullusta rakkaudesta.

– Baby now we’ve got bad blood, you know it used to be mad love, kappaleessa lauletaan.

Buzzfeed-sivuston mukaan Taylor Swiftin Bad Blood -kappaleen sanoitusten on epäilty viittaavan hänen ja Katy Perryn huonoksi menneihin väleihin. Tähdet tunnettiin aikaisemmin ystävinä, kunnes he riitaantuivat julkisesti.

http://perrykatylove.tumblr.com/post/145898979974/iheartkatyperry-first-look-at-katy-perrys-mad