American Pie -kaunotar lekotteli bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Tara Reid on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa, sillä häntä ei ole juuri julkkisjuhlissa nähty. Parhaillaan American Pie -kaunotar on lomailemassa Meksikossa, jossa hän nautiskelee vapaa-ajasta vuosittain.

Eilen Tara kuvattiin hotellinsa uima-altaalla värikkäisiin bikineihin sonnustautuneena. Cabo San Lucasissa sijaitsevassa viiden tähden luksushotellissa Reidillä on mukana myös ystäviään.

Tara Reid on tottunut vartaloonsa kohdistuvaan kritiikkiin. Kaunotar on useita kertoja painottanut, että hän on luonnostaan hoikka, eikä hän liho, vaikka hän syökin ajoittain roskaruokaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat