Ben & Jerry’s lanseeraa hittijäätelön makuisen oluen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ben & Jerry’s -jäätelöt ovat suosittuja niin Suomessa kuin maailmallakin. Pian täysi-ikäiset pääsevät nauttimaan yhtiön suosikkimakua myös juotavassa, alkoholipitoisessa muodossa. New Belgium -panimo ja Ben & Jerry’s ovat ryhtyneet yhteistyöhön lanseeratakseen Chocolate Chip Cookie Dough Ale -oluen.

Kuten nimikin antaa olettaa, pitäisi oluen muistuttaa maultaan jäätelövalmistajan samannimistä, huippusuosittua tuotetta.

Thrillist-sivuston mukaan yhtiöt luovuttavat 50.000 dollaria oluen keräämistä tuloista ilmastonmuutoksen vastaista työtä tekeävälle Protect Our Winters -järjestölle. Olut ilmestyy markkinoille tämän syksyn aikana.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Ben & Jerry’s ja New Belgium tekevät yhteistyötä. Yritykset lanseerasivat viime vuonna Salter Caramel Brownie Brown Ale -oluen. Juoma oli erikoisesta ideasta huolimatta niin suosittua, että yhtiöt päättivät jatkaa yhteistyötä uusien jäätelönmakuisten oluiden merkeissä.