Seitsemän valheellista myyttiä miehistä: ”Ajattelevat vain seksiä?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa naisista katkeroituu huonon parisuhteen jälkeen ja uskoo, että kaikki maailman kaksilahkeiset ovat sikoja. Todellisuudessa tällä ajattelumallilla he häätävät ne akanoiden joukosta löytyvät jyvätkin kauas pois. Lyttäsimme nyt seitsemän väitettä miehiin liittyen.

YourTangon innoittamana miehet saavat nyt todellista hehkutusta osakseen. Vaikka osa entisistä siipoista edustaisikin geenialtaan matalaa päätyä, ei se tarkoita, että kaikki maailman herrat olisivat yhtä tyhjäpäitä. Sanotaan, että miehet ajattelevat vain seksiä. On totta, että seksuaalinen kanssakäyminen miellettään erityisen tärkeäksi elementiksi miesten maailmassa, mutta koska se on olennainen osa jokaista parisuhdetta, voiko sen ajattelemisesta muka moittia?

Osa naisista väittää, että miehillä ei ole tunteita. Olettamus on silkkaa puppendaalia, sillä vaikka herrat eivät näyttäisi sydämensä juuritasoilla tapahtuvia värähdyksiä, ei se tarkoita heidän olevan tunnekylmiä paskiaisia. Yhtä harhaluulo on se, että naisen tulisi olla superkaunis kiinnittääkseen vastakkaisen sukupuolen huomion. Useat eri tutkimukset ovat selventäneet, että miehiä viehättävät erityisesti naisten persoonallisuus ja itsevarmuus.

Miestä saattaa ahdistaa sitoutuminen, mikäli hän ei ole henkisesti valmis siihen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö XY-kromosomiparilla varustetut ihmiset olisi valmiita pysyvään ja pitkäikäiseen parisuhteeseen. Osa herroista pelaa naisten kanssa, mutta suurin osa kundeista janoaa kunnioitusta osakseen. Sen voi saada vain rehdillä asenteella – ja myös miehet tietävät tämän.

Naiset ovat varmasti tunteellisimpia kuin miehet, mutta toisaalta kaksilahkeiset osaavat usein käsitellä asioita hameväkeä rennommin ja rauhallisemmin. Järkevät urokset kunnioittavat neitokaisia, jotka uskaltavat kertoa tunteistaan suoraan. Älkää siis väittäkö, että kaikki miehet ovat samanlaisia vain siksi, että tuttavapiirissä sattuu olemaan yksi huonosti käyttäytyvä jämäkappale. Miehet ovat mahtavia.