Teinitytön pila nolosti pieleen – tuloksesta nettihitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus yritykset tehdä kepposia ystäville menevät pahasti pieleen, ja naurunalaiseksi joutuukin pilan tekijä. Yhdysvaltojen Alabamassa asuva 15-vuoatias Darby oli kaverinsa luona yökylässä, kun hän huomasi violetin värisen dinosaurusnaamarin. Tyttö suunnitteli pelästyttävänsä ystävänsä sen avulla.

Kaverit eivät kuitenkaan säikähtäneet naamaria, vaan purskahtivat nauramaan tytön yllättäessä heidät. Sen sijaan Darby onnistui jollain tavoin saamaan päänsä ja olkapäänsä jumiin valtavan naamarin sisään. Kun maski ei irronnut 15 minuutin aikana, muuttui nauru paniikiksi.

Yritettyään irrotaa naamaria tuloksetta, päättivät tytöt kääntyä paikallisen palokunnan puoleen. Lopulta maski onnistuttiin irrottamaan leikkaamalla naamarin kaulaosaan pieniä reikiä.

– Emme voineet olla nauramatta tyttöjen kävellessä sisään. Darby oli paniikissa ja yritimme olla ammattilaisia, mutta meidän täytyi hieman hihitellä tapaukselle, palolaitoksessa työskentelevä Vince Bruno kuvaili paikalliselle AL.com-uutissivustolle.

Darbyn ystävät dokumentoivat dinosaurussaagan vaiheita sosiaaliseen mediaan. Teinitytöstä tuli internet-meemien aihe, ja lopulta hän päätyi jo valtakunnallisiin uutisiin. The Washington Post -lehden mukaan Darbyn ystävät ovat aloittaneet kampanjan, jolla tyttö yritetään saada Ellen DeGeneresin keskusteluohjelman vieraaksi.