Burger Kingin uutuus ei ole laihduttajan valinta

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa suosittu Mac and cheese on hieman kotoista makaronilaatikkoamme muistuttava ruoka, joka koostuu nimensä mukaisesti pääasiassa makaronista ja juustosta. Kyseessä on melko epäterveellinen ja ravintoaineeton, mutta sitäkin herkullisempi klassinen lohturuoka.

Nyt Burger King -pikaruokaketju on keksinyt yhdistää mac and cheesen ja toisen juustoisen herkun, juustonaksut. Tuloksena syntyneen ruokalajin nimi on Mac n’ Cheetos. Käytännössä kyse on Cheetos-juustonaksujen jauheella päällystetyistä mozzarella-tikuista, joiden sisällä on juustomakaronia.

Burger Kingin ruokaherkku kuulostaa siis erittäin epäterveelliseltä ja erittäin amerikkalaiselta. Mac n’ Cheetos -juustotikkuja tarjoillaan Foodbeast-sivuston mukaan rajoitetun ajan Kalifornian Burger King -ravintoloissa. On epäselvää, tullaanko niitä näkemään vielä joskus myös Suomessa.