Sara Forsberg paljasti hiljaiselostaan – univaikeuksia ja terveysongelmia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen nettisensaatio ja hämmästyttävänä kielinaisena tunnettu Sara Maria Forsberg on monessa mukana. Forsberg tekee musiikkia Saara-taiteilijanimellä, hän on kehittänyt oman kielen Star Wars -elokuvan avaruusolennoille ja nyt hän aloittaa myös Talent Suomi -ohjelman tähtituomarina.

Ennen kaikkea Forsberg tuli tunnetuksi monille suositusta videoblogistaan, josta nainen on kuitenkin joutunut kiireiden ja terveytensä takia pitämään hieman taukoa. Forsberg on selittänyt tilannettaan SAARA-nimisellä YouTube-kanavallaan.

Forsberg kertoo videolla, että hänen Hello I’m Saara -julkaisunsa jälkeen hän on ollut todella stressaantunut. Nainen on kärsinyt vakavista uniongelmista, hän on laiminlyönyt astmalääkitystään ja syönyt huonosti.

Suolisto-ongelmat ovat nostaneet päätään huonon ruokavalion vuoksi eikä nainen ole ehtinyt kuntoilemaan samalla tavalla kuin aiemmin. Forsberg kuitenkin kiittää kaikkia seuraajiaan tuesta, jonka hän on saanut, ja lupaa olla enemmän läsnä tästä lähtien.