Ashley Graham on luonnollinen supermalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehti julkaisee vuosittain legendaarisen uimapukunumeronsa. Tänä vuonna erikoisnumero sai kolme erilaista kansikuvaa, ja yhden kannessa sai kunnian poseerata 28-vuotias plus-kokoinen mallikaunotar Ashley Graham. Hän on sittemmin niittänyt menestystä malliurallaan.

Nyt Ashley nähdään poseeraamassa Addition Ellen alusvaatekampanjassa metroasemalla. Mallisto lanseerataan vasta heinäkuussa, mutta muutamat kuvat julkaistiin jo nyt.

Sports Illustratedin uimapukunumero oli siis tänä vuonna historiallinen, koska yhdessä kansikuvista nähtiin ensimmäisen kerran lehden historiassa plus-kokoinen malli. Ashley Graham poseerasi Sports Illustrated -kannessaan violeteissa bikineissä. Uimapukunumeron kansikuvan toisessa variaatiossa esiintyi UFC-tähti Ronda Ruisey.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash