Uskoisitko todeksi? Nämä hääpuvut on valmistettu vessapaperista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vihille astuminen on yksi elämän tähtihetkistä. Naisilla on usein selkeä mielipide siitä, minkälaisen hääpuvun he haluavat päälleen kävellessään alttarille sukulaisten ja ystävien keskellä. Miltäpä kuulostaisi vessapaperista tehty hääpuku?

Reuters on julkaissut videon vuosittaisesta kilpailusta, jossa häämekot on valmistettu tavallisesta päivittäistavarasta, eli vessapaperista. Tänä vuonna järjestetty kisailu oli järjestyksessään 12. ja pukuloisto sai suorastaan haukkomaan happea. New Yorkissa järjestetyssä kilpailussa esiteltiin mekkoja, jotka kelpaisivat monille morsiamille materiaalista huolimatta.

Hääpuvut ovat yleensä arvokkaita siihen nähden, että niitä käytetään vain kerran elämässä ja yhden ainoan päivän ajan. Kilpailun mekkoihin on käytetty kymmenen rullaa vessapaperia. Finaaliin valikoitui 12 suunnittelijaa 1.500 osallistujan joukosta. Van Tran -nimisen voittajan mekko oli nimeltään Winter Lust. Hän sai palkinnoksi 10.000 dollaria ja puku pääsee Ripley’s Believe it or Not -museoon.