Himos Juhannus keräsi 36 000 juhlijaa

Festarit · Stara.fi

18. kerran järjestetty Himos Juhannus kokosi Himos Parkiin juhannuksena 36.000 juhlijaa. Tapahtuma on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä kesän suosituimmista festivaaleista.

Tapahtumassa esiintyivät kotimaiset tähdet Jari Sillanpäästä ja Apulannasta Robiniin, Antti Tuiskuun ja Sanniin. Lavalla nähtiin tunteiden kirjo, kun festivaalikeikkaputken avannut Cheek herkistyi. Jari Sillanpää sen sijaan purskahti tunteelliseen itkuun, kun yleisön lämmin vastaanotto nosti tunteet pintaan.

– Himoksella oli kyllä huikee meininki! Oli yks mun uran kirjaimellisesti kuumimmista keikoista. Oli aika villii nousta lavalle Siltsun jälkeen. Jengii oli teltassa ihan ulos asti, ja meininki oli sitä, mitä festareilla pitää ollakin! Kädet oli ilmassa ja lavalta katottuna kaikilla oli kova meno päällä, kommentoi Robin.