Karu herätys! Viisimetrinen pytonkäärme tunkeutui naisen kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien ihmisten suurimpiin pelonaiheisiin lukeutuu herääminen siihen, että joku on tunkeutunut omaan kotiin yön aikana. Eräälle australialaisnaiselle kävi juurikin näin. Tunkeutuja ei tosin ollut tässä tapauksessa edes ihminen.

Australian Queenslandissa aasuva Trina Hibberd heräsi 04:30 aamuyöstä paikallista aikaa, ja huomasi jonkin olevan pielessä. Taloon oli jollain tavoin luikerrellut sisään viisimetrinen pytonkäärme. Trina soitti nopeasti paikalliset käärmeenmetsästäjät paikalle.

Asiantuntijat neuvoivat poistumaan makuuhuoneesta ja lukitsemaan oven perästä, vangiten kutsumattoman vieraan huoneeseen. Daily Mail -lehden mukaan käärme pyydystettiin talteen, ja vapautettiin rottaongelmasta kärsivälle paikalliselle jätteiden vastaanottoasemalle.

Hibbed jakoi kuvia 30 kiloa painavasta matelijasta Facebook-sivullaan. Nainen epäilee samaisen pytonin piilotelleen hänen kotinsa katolla jo vuodesta 2012 lähtien.