Mikä rääväsuu! Adele kiroili 33 kertaa konserttinsa aikana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Popmaailman kultakurkku Adele keskeytti äskettäin keikkansa, koska lauloi vahingossa väärästä kohtaa biisiä. Teräväkielinen nainen kuittasi virheensä kiroilemalla ja pahoittelemalla. Joku laski Adelen käyttämät kirosanat äskettäin Glastonburyn keikalla.

Adelen konsertti taltioitiin BBC-televisiokanavan toimesta. Britannian yleisradioyhtiö oli varoittanut naista liiallisesta kirosanojen käytöstä ennen konserttia. Tästä huolimatta diiva oli viljellyt f-pommeja niin paljon, että kirosanojen kokonaissaldoksi laskettiin 33.

Olemme uutisoineet tutkimuksista, joiden mukaan kiroilevat ihmiset ovat itsevarmempia ja stressittömämpiä sekä omaavat laajemman sanavaraston. Adele on näiden tietojen valossa todella sanavalmis, sillä nainen heitti kirosanan ilmoille keskimäärin 2,7 minuutin välein.