Sampo Kaulanen DJ-uralle – heti festarikeikalle!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias, Jounin Kaupan Sampo Kaulanen, on laajentamassa toimenkuvaansa DJ-uralle. Hänet on nimittäin kiinnitetty DJ-keikalle Simerockiin. Kaulanen jakaa saman lavan muun muassa Cheekin, Antti Tuiskun, Sannin, JVG:n ja Robinin kanssa.

– Tästä tulee makeeta! Sime heitti tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä”, fiilistelee rohkea kyläkauppias heittäytyessään jälleen uuden haasteen eteen. Myös yleisö pääsee vaikuttamaan miehen keikan sisältöön sillä biisitoiveita otetaan vastaan kyläkaupan Facebook-sivuilla.

Simerockissa 12.-13. elokuuta Rovaniemen Ounaspaviljongilla esiintyvät suomalaisista tähdistä muun muassa Cheek, Antti Tuisku, JVG, Sanni, Robin, Nikke Ankara, Mikael Gabriel, Bile-Dani, Stepa ja Teflon Brothers sekä ulkomaisista tähdistä E-Type, Basic Element ja Günther & The Sunshine Girls.