Taylor Swiftin uusi suhde syvenee – tapasi jo miesystävän äidin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Taylor Swift ja DJ-supertähti Calvin Harris järkyttivät fanejaan taannoin eroamalla 15 kuukautta kestäneen suhteen jälkeen. Swift löysi kuitenkin hyvin nopeasti rinnalleen uuden rakkaan, jonka kanssa nainen tuntuu olevan nykyään erottamaton.

26-vuotiaan Taylor Swiftin ja hänen uuden poikaystävänsä Tom Hiddlestonin suhde on syventynyt entisestään. 35-vuotias Hiddleston esitteli ylpeänä laulajatyttöystävänsä jo lyhyen seurustelun jälkeen äidilleen Diana Hiddlestonille.

Rakastunut pariskunta tapasi Hiddlestonin äidin Dianan heidän Englannin vierailunsa aikana Suffolkissa, jossa Tom Hiddlestonin äiti asuu. People Magazine -lehden mukaan myös Hiddleston esiteltiin Swiftin vanhemmille päivää ennen kuin laulaja pääsi tapaamaan Dianan.