Tyttärille huudeltiin kadulla – isät joutuivat katsomaan videolta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin kokeilusta, jossa kolmen naisen kadulla kävelemistä salakuvattiin. Tämän jälkeen videomateriaali näytettiin naisten poikaystäville, jotka eivät olleet mielissään siitä mitä kamera oli tallentanut. Vieraat miehet huutelivat naisille kadulla, yrittivät iskeä heitä, seurasivat naisia ja huusivat heidän peräänsä törkeyksiä.

Tällä kerralla The Scene -kanava on tehnyt videon kokeilusta, jossa naisten isät joutuivat katsomaan tilanteita, joissa heidän tyttäriään on lähestytty kadulla vieraiden miesten toimesta. Arvatenkin myös isät ovat sitä mieltä, että kadulla huuteleminen ja jatkuva lähestyminen eivät ole suotavaa.

Isät ihmettelivät sitä miten miehet huutelivat kadulla heidän tyttärilleen. Yksi isä oli aluksi sitä mieltä, että miesten kehut olivat asiallisia, koska hänen tyttärensä on mukava ja kaunis aivan kuten he sanoivat. Yhden miehen seurattua useamman minuutin naista isä kuitenkin kommentoi, että hänen ollessa läsnä tuollaisesta käytöksestä olisi tullut nyrkkitappelu.