Uber-kyydit kuin jännittäviä ensitreffejä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uber-taksit ovat huimaa vauhtia kasvava ja yleistyvä tapa matkustaa haluttuun määränpäähän. Painiketta napauttamalla matkustaja voi valita kyydin itselleen kuljettajan kuvan ja ajoneuvon tietojen perusteella. Tämän jälkeen sovelluksen avulla kyydin tilannut pystyy myös seuraamaan kyydin saapumista.

CollegeHumor julkaisi YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa he vertasivat Uber-taksia ensitreffeihin. Kyydin tilannut nainen jännittää videolla Uberin saapumista samalla tavalla kuin kuka tahansa voisi jännittää ennen ensitreffejä.

Nainen miettii, että mahtaakohan hänellä olla mitään puhuttavaa kuskin kanssa. Hän myös pelkää, että kuski käyttää pahalta tuoksuvaa hajuvettä. Pahin naisen mieleen juolahtava asia on kuitenkin se, että hän tulisi murhatuksi kuskin toimesta.