Beckhamien poika pokasi teinitähti Chloe Moretzin? Kuvat kertovat paljon

Viihdeuutiset · Jocka Träskbäck

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz teki läpimurtonnsa Hit-Girl -roolillaan elokuvassa Kick-Ass. Sittemmin nuori tähti on esiintynyt myös komediaelokuvassa 500 Days of Summer. Taannoin hänet valittiin Pieni merenneito -elokuvan päätähdeksi. Nyt Chloe Moretz on ryhtynyt seurustelemaan julkkiskomistuksen kanssa.

19-vuotias Chloe Moretz on viihtynyt viime aikoina David ja Victoria Beckhamin 17-vuotiaan pojan Brooklyn Beckhamin seurassa, ja heidän välillään on epäilty romanssia. Brooklyn ja Chloe kuvattiin tänään Los Angelesin kansainvälisellä LAX-lentokentällä käsi kädessä.

Chloe Grace Moretz varttui Atlantassa vanhempiensa ja neljän isoveljensä kanssa. Lapsitähden Trevor-veli on toiminut Chloen näyttelijävalmentajana jo usean vuoden ajan ja matkustanut tämän mukana eri markkinointikiertueilla. Chloen ensimmäinen rooli Hollywoodissa nähtiin sarjassa Oikeuden puolesta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muuassa Täydelliset naiset -hittisarjassa sekä Dirty Sexy Money -draamasarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash