Kiinalaispoika pelasi niin kauan, että jalat alkoivat mädäntyä

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Videopeleihin pahasti riippuvainen 19-vuotias kiinalaispoika on toimitettu sairaalahoitoon. Hän oli osallistunut nettikahvilan järjestämään peliturnaukseen, eikä nukkunut tai syönyt session aikana. Kuudentena päivänä hän menetti tajuntansa.

Kiinalaispoika oli huojunut ulos internetkahvilasta kuuden päivän pelimaratonin päätteeksi. Pienen hoipertelun jälkeen hän oli menettänyt tajuntansa. Paikalle soitetut pelastusviranomaiset huomasivat, että poikaparan jalat olivat alkaneet mädäntyä.

Poika oli karannut kotoaan ja käyttänyt kaikki rahansa pelaamiseen. Jalat olivat mätääntyneet lähinnä huonon hygienian vuoksi. Nuoren miehen isä ei aluksi halunnut kuulla sanaakaan karkuripojasta, mutta kun teini joutui sairaalahoitoon, pyysi hän palauttamaan pojan kotiinsa, People’s Daily Online -julkaisu uutisoi.

http://news.0898.net/n2/2016/0620/c228872-28533822.html