Jussi 69 ja Suomen Huutokauppakeisari tempaisevat nuorten hyväksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

The 69 Eyes -yhtyeen rumpali Jussi 69 haluaa kiittää käymäänsä Pohjois-Tapiolan yläkoulua järjestämällä hyväntekeväisyystempauksen tulevaisuuden huippurumpaleiden tueksi. Mukana hyväntekeväisyystempauksessa ovat myös Pearl-rumpujen maahantuoja SMI Scandinavian Music Instruments sekä Suomen Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki.

– Minulla ei 7. luokalla ollut vielä omia rumpuja, ja tuolloinen musiikinopettajani huomasi intohimoni rumpuja kohtaan. Olen yhä valtavan kiitollinen siitä, että hän antoi minulle erityisluvan treenata välitunnilla, kun muut oppilaat laitettiin pihalle.

– Rummut olivat koulun budjetista johtuen kehnot ja aika lailla aina rikki, joten haluankin nyt kiittää koulua ostamalla heille parhaat mahdolliset Pearl-rummut. Rahat rumpuihin kerätään huutokaupassa, jossa myyn vanhoja esiintymisvaatteitani. Suomen Huutokauppakeisarina tunnettu Aki Palsanmäki meklaroi ja meitsi on tietty paikan päällä seremoniamestarina, Jussi 69 kertoo.

Kaikille avoin hyväntekeväisyyshuutokauppa järjestetään sunnuntaina 10. heinäkuuta ravintolassa The RIFFissä.