Omat viinat festareille? Video jakaa kauden kuumat vinkit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen lakipykälät eivät mahdollista omien alkoholituotteiden nauttimista yleisötapahtumissa. Silti moni festarikävijä tehtailee tapoja, joiden avulla salakuljettaa viinojaan musiikkitapahtumiin ja kulttuuritilaisuuksiin. Elite Daily on julkaissut muutaman vinkin.

Festariviinoja voi salakuljettaa tapahtuma-alueelle esimerkiksi tampoonipakkauksiin piilotettuina, sipsipussiin kätkettyinä tai limonaditölkkeihin naamioituna. Viinistä voi myös valmistaa mehujäätelöitä, mutta harva saa jääpuikot alueelle pakastetussa muodossa. Salakuljetuskikat saattavat vaatia runsaasti esivalmisteluja.

Yksi perinteisimmistä konsteista on kaataa viinat yhteen viileälaukussa olevaan kylmäkalleen. Toinen keino on ruiskuttaa alkoholia hedelmien, kuten appelsiinien ja vesimelonin sisälle. Rintavat naiset voivat kantaa viinapulloja poven alla ja rohkeimmat teippaavat pullon housunpuntin suojissa olevaan jalkaan kiinni.