Wanaja Festival lähestyy Hämeenlinnassa

Festarit · Stara.fi

Heinäkuun lopulla 22. – 24. heinäkuuta järjestettävä Wanaja Festival -puistofestivaali kokoaa jälleen luonnonkauniiseen Linnanpuistoon Hämeenlinnaan monituhatpäisen festivaaliyleisön. Festivaalin ohjelma on perinteisesti painottunut parjantain ja lauantain iltatapahtumiin.

Nyt näiden lisäksi ohjelmaa on jo lauantaina päivällä, kun Juha Tapio ja Tilhet, pajut ja muut -yhtye esiintyvät. Tapahtuma huipentuu sunnuntaina Robinin päiväkeikkaan.

Wanaja Festivalin Puisto- ja Rantalavoilla nähdään Suomen kirkkaimmat pop-rock -tähdet Antti Tuisku, Popeda, Reckless Love, Anssi Kela, Roope Salminen & Koirat, Helsingin vampyyrit The 69 Eyes sekä ysäripoppoo Aikakone. Hämeenlinnaan saapuvat myös JVG, Teflon Brothers, Nikke Ankara ja Cheek. Wanaja Festivaleilla on mahdollisuus kokea myös Eläkeläisten legendaarisen hulvaton show.