Alligaattori aiheutti paniikkia kaupungissa – sitten ensimmäinen uskaltautui lähemmäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alligaattorit ovat olleet viime aikoina runsaasti esillä Yhdysvaltojen mediassa. 2-vuotias poika joutui taannoin traagisesti alligaattorin uhriksi Walt Disney World -lomakeskuksen lähettyvillä. Hiljattain kohistiin puolestaan 4,5 -metrisestä matelijasta, joka kuvattiin floridalaisella golfkentällä.

Connecticutin osavaltiossa sijaitsevassa Suffieldin kaupungissa kohistiin tällä viikolla vapaana liikkuvasta alligaattorista. Paikalliset viranomaiset saivat maanantaina lukuisia hälytyksiä Connecticut River -joessa nähdystä matelijasta.

Viranomaiset tutkivat tapausta, ja pian alligaattorin todellinen luonto selvisi. Kyseessä oli vain puolitoistametrinen pehmolelu. Associated Press -uutistoimiston mukaan paniikkia herättänyt lelualligaattori on sittemmin poistettu joesta.