Rattijuoppo törmäsi mieheen – ajeli ruumis konepellillä kilometrejä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneenä moninkertaistaa onnettomuusriskin. Tästä huolimatta amerikkalainen Esteysi Sanchez päätti hypätä humalassa ratin taakse. 29-vuotiaalla naisella ei myöskään ollut ajokorttia. Hän tappoi miehen.

Yhdysvaltojen Etelä-Kaliforniassa tapahtui kohtalokas kolari, kun juovuksissa ollut nainen ajoi iäkkään miehen päältä aamukuuden aikaan Oceansidessa. NBC-uutiskanavan mukaan rattijuoppo oli jatkanut matkaansa lähes kahden kilometrin verran, vaikka kolariuhri oli ollut hänen autonsa konepellillä. Sivullisten mukaan näky oli traumaattinen.

Lopulta Esteysi Sanchez hylkäsi autonsa ja pakeni kotiin. Naisen poikaystävä soitti poliiseille ja kertoi Sanchezin olinpaikan. Rattijuoppo on toimitettu telkien taakse 1,5 miljoonan dollarin takuita vastaan.